Henriët

Voorzitter

Stichting Zonne Eiland biedt jong en oud activiteiten en zorg in een veilige omgeving. De Stichting heeft daarvoor gespecialiseerde en toegewijde medewerkers om hier invulling aan te geven. 

Het bestuur van de Stichting is er om de organisatie scherp te houden op de bedrijfsvoering, dus de zakelijke kant van Zonne Eiland. Daarvan mag ik de voorzittersrol vervullen. Het is fijn samenwerken met Imke en André en de overige bestuursleden.

In het dagelijks leven ben ik directeur-eigenaar van uitzendbedrijf Matchpoint Banen in Breskens. Matchpoint is net als Zonne Eiland actief in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Ook ben ik actief binnen Rotary. Het regionale speelveld van Zonne Eiland is voor mij dus bekend terrein. Ook zijn hierdoor de communicatielijntjes kort en dat werkt prettig. En zo staan we in een kleine gemeenschap graag voor elkaar klaar.

Ik woon samen met mijn man Daan in Breskens. Onze 3 kinderen hebben inmiddels hun vleugels uitgeslagen in binnen- en buitenland. Ik word erg blij van een goed boek en buitenlucht opsnuiven doe ik graag tijdens een stevige strandwandeling.