Over Zonne Eiland

Zonne Eiland is een kleinschalige zorgboerderij in West-Zeeuws-Vlaanderen. Wij werken zowel met kinderen als met volwassenen. Op Zonne Eiland vinden we het belangrijk dat mensen zich hier thuis voelen en hier een veilige plek vinden om te genieten, te leren en te werken. Zonne Eiland is een stichting; lees hier meer over de stichting.

We bieden activiteiten aan voor kinderen met een beperking. Voor hen zijn er ook zorgweekenden en een zorgvakantie. We werken hierbij met intensieve begeleiding: één begeleider op één of twee kinderen. In de groep zitten maximaal 6 kinderen.

Wij bieden een veilige leeromgeving aan schooluitvallers (kinderen en jongeren die om wat voor reden ook niet naar school gaan en thuis zitten).

Zonne Eiland verzorgt dagbesteding voor volwassenen en ouderen op vaste dagen, dinsdag tot en met vrijdag. Je bent altijd welkom om kennis te komen maken en vrijblijvend een keer mee te lopen. Neem contact met ons op.

Op Zonne Eiland hebben we aandacht voor elkaar en voor de omgeving. We doen ons best om alle werkzaamheden zo duurzaam mogelijk uit te voeren. Zo wekken we zelf energie op (via zonnepanelen), gebruiken we zoveel mogelijk streekproducten en krijgen onze dieren alle ruimte en mogen ze allemaal oud worden: wij genieten van ze en daarom zorgen we goed voor ze zolang ze leven.