Meike

Begeleider

Hallo allemaal,

Mijn naam is Meike Verdoorn en ik ben sinds oktober 2022 werkzaam als begeleider op Zonne Eiland. In juli (2022) ben ik afgestudeerd als Begeleider specifieke Doelgroepen niveau 4, daarvoor heb ik gewerkt als verzorgende IG.

Wat ik mooi/leuk vind aan het werk bij de zorgboerderij: Het kleinschalige concept spreekt mij enorm aan en dit past ook goed bij mij. Je kunt daardoor iedere client de begeleiding bieden die hij of zij nodig heeft. De combi cliënten begeleiden en dieren verzorgen vind ik erg leuk. En ik vind het mooi en dankbaar werk.

Wat ik leuk vind om te doen in mijn vrije tijd: Afspreken met vriendinnen/vrienden, wandelen zorgt voor de nodige ontspanning. Ook houd ik ervan om met planten bezig te zijn, of om naar het strand of bos te gaan. In mijn vrije tijd hou ik ervan om te koken of bakken en nieuwe recepten uit te proberen.

Hoe zou ik mijzelf beschrijven als persoon: zorgzaam, geduldig en ik wil mezelf graag blijven ontwikkelen. Mijn pluspunten zijn voornamelijk dat ik enthousiast en betrouwbaar ben en van uitdaging houd. 

Naast het werken op de zorgboerderij ben ik ook werkzaam als pgb begeleider. 

Ik hoop jullie snel allemaal te mogen ontmoeten en leren kennen om er samen een leuke tijd van te maken.